Manapság a facebook-on már mindenki megtalálható, ezért nagyon fontos, hogy legyen ott egy aktív rajongói klub. Ennek érdekében többféle megoldás létezik, amivel feljebb tornázhatjuk az aktív „like”-ok számát.

Mi több lehetséges megoldást is kínálunk. Többek között bizonyítottan a facebook kvíz és egyéb játékokkal lehet a legtöbb és legaktívabb közösséget létrehozni. Ezt sok oldal ki is használja. Mivel az ilyen alkalmazások ára irreálisan magas. Mi ezt megelégeltük és elkészítettünk többféle alkalmazást és játékot, aminek az ára bárkinek elérhető.

Többek között két fő alkalmazás létezik:
–    Kvíz: A megadott kérdésekre válaszolva kiírja, az aktuális eredményt majd feltölti az üzenő falra, ezáltal gyorsan tud terjedni.
–    Képes:  A felhasználó egy véletlenszerű képet és üzenetet kap, amit feltöltődik az üzenő falára.
–    Szavazós: Mindenféle verseny, szavazatokhoz kötött játék. Pl. szépségverseny
–    Játék: Játékos megoldások, kirakók kisebb fejtörők.

Az alkalmazásaink teljes mértékben megfelelnek a Facebook irányelveinek, tehát a letiltástól nem kell aggódni. A vásárlás után a frissítéseket és hibajavításokat Ingyen kiadjuk.  Amennyiben gondja támadt a beüzemelésben szívesen segítünk Önnek, Ingyen!
Nem mellékes megjegyezni, hogy az ilyen alkalmazások futtatásához szükséges egy megfelelő tárhely, ami támogatja az úgynevezett titkosított csatornát (SSL). Ha ilyen nincs Önnek, akkor sincs gond, nálunk bérelheti is az alkalmazást, így a program nálunk fut.

 

Az alkalmazások ára: 10.000 /db (egyszeri díj)
Bérlési díj: 2.500 / hó / db (SSL-es tárhellyel)

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel a kapcsolatot velünk.